Wildcat ready for takeoff?

Silverpriset och stora silverbolagen har redan brutit ut ur stora formationer, det ser väldigt bra ut överlag. Jag tror att det är början på en mycket större uppgång och därför ser jag det bara som en tidsfråga innan Wildcat Silver tar nästa stora kliv uppåt. Mönstret i Wildcat senaste månaderna är väldigt likt det mönster som var månaderna innan Wildcat rusade flera 100% på bara två månader:

https://dave1bs.files.wordpress.com/2012/09/scws1.png?w=584&h=351

MACD weekly har fallit tillbaka, men då den nyligen slog över till köpsignal efter 12 månader i sälj är det mycket troligt att den studsar upp igen från dagens nivå, precis som Newmont. Zoomar man in lite och jämför dessa formationer ser det ut så här:

https://dave1bs.files.wordpress.com/2012/09/scws24.png?w=584&h=351
https://dave1bs.files.wordpress.com/2012/09/scws3.png?w=584&h=351

Om Wildcat skulle vända upp nu är det troligt att den bryter den negativa trenden som pågått sedan april 2011, motståndet ligger just nu vid ca 1,25, bryts den nivån väntar nytt test av 3 cad inom kort imo:

scws4

Annonser

3 reaktioner på ”Wildcat ready for takeoff?

  1. Hur länge ska denna kroniska urvattningen av aktien pågå? Inget stöd av ädelmetallpriser eller positiva PEA nyheter hjälper. Riktigt frustrerande

    • Tror inte den vänder förrän resten av sektorn vänder uppåt igen. HUI har rasat sedan toppen i september och det har inte helt oväntat Wildcat också gjort.

  2. Men just nu pågår en hel del taxloss selling så det tar nog ett par veckor för en ev vändning…Men när det är klart kommer säkert Wildkatten röra på sig bigtime

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s