Silver uppdatering, ny köpsignal

Äntligen något positivt för PM-sektorn, den bästa indikatorn för silver har vänt till köp efter säljsignalen i oktober 2012:

scslv

Senaste köpsignalen kom i juni 2012:

scslvlong

Köpsignaler i MACD betyder oftast att silverpriset kommer att stiga. Förhoppningsvis kommer priset accelerera uppåt med ett större kliv i denna uppgångsfas, grafen ser imo redo ut för det. Jag trodde det skulle skett redan i Augusti när priset bröt ut ur en stor formation. Guldet ligger också i köp just nu, men det är inte så tydligt ännu. Silver Wheaton som är ledare bland silverbolagen och sätter trenden är väldigt nära att slå över till köp den också. Det ser mao väldigt bra ut kommande månader.

Annonser

4 reaktioner på ”Silver uppdatering, ny köpsignal

  1. Kommer komma ett tokfall först eller tycker du HUI och silvret går bra nu? Man ska alltid vara sjukt försiktigt när silver och guldpris gå bra (som nu i början av året) men aktierna står stilla, då kommer det alltid ett ras sen, aktiemarknaden ligger före i utvecklingen. Ser vi ett par dagar uppgång i HUI utan att guldet och silvret rör sig kan jag också börja tro på en uppgång.

    • HUI minus 7% den här veckan, jag tycker inte det går bra JUST NU. Men HUI har stigit sedan botten i maj 2012, vi får se om den bottnen håller. Tror fortfarande på ett scenario i den här stilen:

      https://i2.wp.com/theweeklytelegram.com/goldminers.png

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s