Bill Murphy: $100/oz silver coming soon

Annonser

9 reaktioner på ”Bill Murphy: $100/oz silver coming soon

 1. 100$? det känns ju verkligen ”trovärdigt”.
  Guld/Silver känns obehagligt svagt. Känns som att de kommer sjunka ett bra tag till, guldet nu nere på 1590.

  Kanadensiska dollarn har även den inte varit så låg mot kronan sedan sommaren 2008, står i 6,20 nu…

  • Tycker det är dags att sluta med dessa ”hokus pokus” prognoser på Guld/Silver 10000$ altn. 100$. Vi är inne i en nedågåenede spiral, tveksamt om stödet på låga 1500$ på guldet håller. Tror vi rör oss nedåt 1300$ så smånigom. Buffet, Soros har alla lämnat skeppet…

   Dessa herrar som förutspår det höga priserna på Guld/Silver gör det själklart pga att de är exponerade mot guld/silver och har detta som levebröd, Viktigt att vara KÄLLKRITISK mot det dom säger, dessa framstår som galna konspiratoriker…

   • Bara för några månader sedan länkade du dokumentären ”end of the road” där Mike Maloney, James Turk, Eric Sprott med flera framförde sina teorier om guldpriset och du kallade den för ”riktigt bra!”. Så de har gått från att vara ”riktigt bra!” till ”galna konspiratoriker…”, känns seriöst?

   • Känns snarare som en sidledes-rörelse innan nästa uppgång. Det mesta talar för en relativt liten urskakning just nu innan nästa uppgång på några 100% i guldpriset börjar.

    • Den där hamnar som bakgrundsbild på mobilen, behövs nu när det känns tungt! Man blir ju alltid bitter när man når nya bottnar att man redan ligger tungt!

     Man är fan alltid missnöjd när man handlar på börsen, går det upp önskar man att man satsat mer och går det ner så önskar man att man satsat mindre, jag kanske e en bitter man…;)

 2. Det är bara att hålla ut……ingenting har ändrat sig. Man printar pengar för fulla muggar, kan bara slut på ett sätt ( naturlag ) metaller upp !

 3. I princip alla prognoser är hokus pokus. De ”pengar” som centralbanker och banker trycker upp digitalt eller i sedlar är också hokus pokus. Det tråkiga är att de kan trycka i all oändlighet och blanka våra kära metaller. I alla fall så länge fiatvalutorna har majoriteten av allmänhetens förtroende. Det är mäktiga krafter vi som investerar i ädelmetaller har mot oss. Jag ser min investering i ädelmetaller som en försäkring mot inflation eller ett valutasammanbrott. Visst vore det tråkigt om de rasade ner i källaren, men jag kan ta det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s