Maguire tror att guldpriset kommer stiga 2013

Ny intervju med Andrew Maguire på King World News finns att lyssna på här

Första gången han intervjuades på KWN var 2010 (lyssna här) och även då var han väldigt positiv till priset kortsiktigt. Bara några månader senare började silverpriset sin uppgång från $15 till $50.

Annonser

7 reaktioner på ”Maguire tror att guldpriset kommer stiga 2013

 1. Har du någonsin hört att han varit negativ till guldpriset? Eller vari ligger nyhetsvärdet att han är positiv? Har för övrigt KWN någonsin med någon som inte är positiv till guldpriset?

  • Svar nej på båda frågorna. Men har guld och silverpriset gått annat än upp (med tillfälliga toppar så klart) sedan KWN startades eller Maguires första intervju? Nej.

   Har de som intervjuats på KWN haft rätt sedan siten startades 2009? Ja. Vad mer kräver du?

   Det vore ju annat om priset hade rasat med 50% istället för som nu är fallet stigit med några 100%

 2. Ok så vari ligger värdet i att vara konstant positiv till något? De goldbugs du ständigt hänvisar till har väl varit positiva till guld sedan de slängde nappen. Det betyder att de sannolikt var positiva genom 80 och 90 talen också. Nej de som intervjuats där har sannerligen inte haft rätt sedan start. Man kan inte säga att det som förmedlats där på sidan de senaste 2 åren rimmat med vad som hänt med guld och silver. Jag tror många gärna hellre hade sålt på 50 dollar för Ag än att höra att det skulle till 100 inom några månader. Att vara ständigt bull till något även när det rasar i två år visar på stor brist i att kunna omvärdera situationen.

  • Eric King började köp silver 2001 och köpte flera ton fysiskt silver senast 2008 när priset låg kring $10/oz, han passar knappast in på den beskrivning du ger (att de varit all in sedan 80-talet). Det gör inte heller Eric Sprott, Bill Murphy eller John Hathaway mfl.

   Personligen ser jag ett stort värde i en site som levererar gratis material från personer som har rätt, t.ex. Att guld och silver rört sig sidled i två år efter flera hundra procents uppgång eller tusen procent för silver är inget konstigt.

   Men om du letar efter en gratis site där personerna som intervjuas kan ge dig exakta köpråd vid toppar och bottnar så är kanske KWN inget för dig. Leta vidare, lycka till.

 3. Tycker det är lite roligt hur så många är negativa till KWN just nu. Klart att de haft fel senaste tiden men det har väll alla PM bloggar/sidor haft?

  Många som börjar tappa tålamodet, även bland PM bulls. Vittrar vändning..

  • Jo med tanke på att han i princip var helt ensam om att säga att guldpriset skulle nå $2000/oz när priset låg under $400/oz så måste han verkligen vara en idiot. Jag tycker synd om dem som fortfarande inte förstår att GATA-gänget är de enda som vet vad de pratar om när det gäller guldmarknaden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s