Guld teknisk analys update

Guldpriset föll igenom stödnivåer idag (se nivåerna här), nästa stödnivå ligger vid MA200 som för tillfället är $1434/oz (pris just nu $1485):

scgold

Annonser

3 reaktioner på ”Guld teknisk analys update

  1. Tråkigt för jag äger guld i syfte att lagra värde. Jag inbillar mig att i stort sett inte en guldbit bytt ägare under detta tapp utan att allt handlar om hur pappersguldägarnas magkänsla i sitt spekulerande varit. Den som tror på marknadsekonomi fäster stort värde på funktionen tillgång och efterfrågan. Med en tillgång som är 100 gånger verkligheten blir detta helt utstört. Sant tragiskt och en sak måste verkligen lyftas fram. Detta system har växt fram under folk som kallar sig liberala och frihandelsvänliga. Alltså: de nya Sovjeterna kallar sig liberaler.

  2. Känns rätt solklart att guld- och silverpriserna manipuleras ständigt. Det intressanta nu är inte om priserna stiger eller sjunker utan om pappersmarknaden tappar kontakten med den underliggande säkerheten – fysiskt guld och silver. Tendenserna nu är åt det hållet och fortsätter priserna på fysiskt guld och silver att stiga och sticka ifrån papperspriset kan utvecklingen gå väldigt snabbt. Då får storbankerna inte längre mycket att säga till om. Den som lever får se men vi lever i spännande tider!

  3. Tror att MA200 sjunkit ner till ca1430 med dagens fall inräknat. Guldpriset slog i och vände nästan exakt från den nivån i natt.

    Olika MA nivåer har visat sig vara viktiga stöd tidigare och ser ut att vara det även nu. Var detta botten innan nästa uppgångsfas?

    Silver vände upp vid MA250 exakt. MA150 var den nivå silver bottnade vid förra sommaren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s