Dokumentär: The Secret World Of GoldAnnonser

5 reaktioner på ”Dokumentär: The Secret World Of Gold

 1. Beroende av senaste COT, tror jag vi får vänta ytterligare på en botten. Jag tror också gruvorna kommer sjunka lägre. Om man inte har något i någon gruva, så kan vara lämpligt att lägga en liten sudd bara för säkerhet att inte missa det. Men om man redan har, så bör man nog vänta.
  http://silverdoctors.com/gold-silver-cot-report-bottom-not-in-yet-commercials-add-23-million-oz-to-silver-shorts/

  However, sett i långt perspektiv tror jag starkt på PMs. Om ni ser de sista 5 minuterna av följande Kyle Bass klipp, daterat 2 veckor gammalt, så säger han explicit att om han skulle sova i kommande 10 år och skulle köpa något innan sömnen, så vore det guld.
  http://mfc.elmberg.net/2013/04/21/sondagsklipp-for-att-vi-inte-kan-fa-nog-av-kyle-bass/

  I övrigt har jag hittat en ny kille (kanske enbart för mig) som tekniskt verkar vara i Kyle’s rang, eller varför inte Jim Richards. Hans meriter är värda att kolla upp, men han har varit med Länge. Han har en blogg, och han har föreläsningar på youtube. Han heter Martin Armstrong. Han tror förvisso att PMs är övervärderade, men han verkar heller inte tro att manipulationen av marknaden görs med större medvetenhet än kortsiktig vinst. Även om han tror att manipulation förekommer. Alltid intressant med alternativa vinklingar, speciellt relativt djupt tekniska sådana, även om man själv kanske inte köper riktigt allting som sägs…

  Tack för en bra blogg!

 2. Vilken grav historieförfalskning av andra världskriget och Tyskland. Vinnarna skriver historian som det så fint heter. Guldet som skeppades ägdes (och ägs fortfarande) av The Rothschilds och dess kumpaner The Goldsmids, The Montefiores och The Oppenheims.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s