Exempel på viktiga artiklar!

Edward Snowden’s girlfriend Lindsay Mills: At the moment I feel alone

Edward Snowden’s Girlfriend, Becomes An Internet Sensation

Snowden’s girlfriend — dancer, nature lover — said to be shocked by his actions

Annonser

7 reaktioner på ”Exempel på viktiga artiklar!

 1. Förr tänkte man aldrig på vad de stora inom media skrev och visade . Men nu är man verkligen medveten om vilket skräp det skrivs om. Såg nyheterna i morse. Det viktiga nyheterna typ frankrikes kredit betyg sänks mm mm de rullade snabbt förbi längst ner i rutan.
  Märkligt……..vem ger informationen om vad som ska fram ? Det måste sitta någon och kolla av vad som händer och sedan informera om vad som ska sändas ? Vem ????

  • Bergfalken, ang media, kolla in nedan korta klipp:

   I övrigt, märk att Karen Hudes säger att vi inom veckor får att systemet kommer till en ‘screetching halt’ som skulle manifesteras i ‘gold backwardation’. Sanningshalten i det, lämnas ju upp till var och en att avgöra, men att hon ens går ut och säger en sån sak, med sådan övertygelse – och hon är bevisligen inte dum.

   Ang Usas 10åriga ränta, som för någon vecka sen steg från 1,6% till 2,7%… Att räntan steg, var vad som orsakade akut larm för italiens finanser, spaniens och greklands, osv. Viktigt, alltså.

   CoT visar kanske också något av en vändpunkt:
   http://www.tfmetalsreport.com/blog/4824/amazing-cot-and-bpr-gold

   Den som lever får se..

  • Bergfalken,

   Du frågar vem, och det är enligt uppgifterna svårdefinierat, annat än en visst ‘ekonomisk entitet’ som äger dominans i de flesta och största världsmarknaderna. Men mitt tips är att du bör kolla upp vad bilderberggruppen är för något, och vad de gör.

 2. Hej och tack Lasse ! Har spytt en del därav den fördröjda kommentaren……… det är ondare än vad man tror…….hur många av Svenssons vet vad som pågår ???? Detta är inte klokt !!!
  Bilderberg har jag läst lite om .Bildt är väl lite av huvudperson känns det som ? Bilderberg skapar väl det mesta eländet som sker med ekonomin just nu ?

 3. Daniel Estulin, är antagligen den mest insatte i bilderberg, och därför värd att ta på stort allvar:

  Yes, Bildt är en betydande spelare för usa i sverige. Tror det var på 70talet som Bildt läckte hemlig statsinformation till staterna. Och Eu ville häromdagen fråga ut usa grundligt, om hur omfattande deras spionage är och har varit mot dem, på tal om Snowden. Av alla eu-länder, lade england och sverige in veto mot detta, och hindrade det därmed effektivt. Eu Får därmed inte fråga ut usa på allvar. Att sverige direkt förhindrade detta, är inget som rapporterades om i media.

  Gold backwardation är förenklat att folk hellre håller sitt fysiska guld, än säljer det idag för x kr, och senare idag köper future-kontrakt för samma x kronor, och tar fysisk leverans på guld när kontraktet löper ut 4 veckor senare – och därmed får en vinst. Alltså, det kostar mer att köpa en mängd guld till spot-pris än vad samma mängd guld kostar genom future-kontrakt.
  Läs också kommentarerna under den här posten (med citat från Antal Fekete, ekonomi professor):
  https://dave1bs.wordpress.com/2013/07/09/ian-williams-om-adelmetallerna-another-multiyear-bull-market-starting/#comment-4987

  Men jag säger inte att jag är helt övertygad om att det blir en vändning för guld inom veckors tid. Jag är väl luttrad. Jag tror att de fortfarande har rejält många knep att ta till, innan allting vänder sig emot dem. Jag är positionerad, men beredd att vänta några år. Dock finns ju alltid chansen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s