Exempel på oviktig information

Vem vill läsa om sånt här?! Är så glad över att massmedia filtrerar bort skiten:

Annonser

8 reaktioner på ”Exempel på oviktig information

    • Ja usch vad bedrövligt! Tänk att man inte ens ska kunna straffa folk två gånger för samma brott längre! Förbannade EU och deklarationer om mänskliga rättigheter!

  1. Off Topic
    Dave du har ju koll på kreditökningstakten, hur har den utvecklats senaste 6 månaderna? Tänker främst då inom EU och även i USA förstås.

  2. Snacka om oviktigt! Det där är så långt bort från oss att det inte går att förstå hur det påverkar oss! Jämställdhet ala vänsterfeminismens sett att se på världen och jobben som vanligt, alltså hur staten ska anställa folk och göra skit ingen tydligen vill pröjsa för tror jag blir valvinnarna. Haha, insåg nu att jag skriver i viss affekt :). Men ibland så blir man lite less…

  3. Här är två videos som täcker samma nyhet, som inträffade i mars – Obama har skrivit in i lag, att det blir straffbart med upp till 10 års tid!? Att ”störa av ordningen”, där secret service agenter tycker att ordning ska vara. Protester och sammanslutning i grupper kan godtyckligt bli olagliga. Det går utför, på allvar:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s