De som inte lånar bör betala andras räntor, logiken

Nu blev det visst fel igen när politikerna vill reglera/fixa (förstöra) ekonomin, ränteavdraget är till för att ta från de som sparar pengar och ge till dem som lever över sina tillgångar. Kolla t.ex på summorna som ges till överbelånade nyblivna kreditkransdiktatorn Martin Andersson, från Cornucopias blogg: Finansinspektionens GD är en perfekt BLT

Inte heller är det konstigt att FI och Martin Andersson inte vill avskaffa ränteavdraget. Själv får han ett avdrag på räntor om ca 2100000*0.0239+2100000*0.0325=118 440:- SEK, eller 30 000 plus 3688 på beloppet över 100 000:- SEK. Ett slopat ränteavdrag skulle alltså redan vid dagens låga räntor kosta FI:s GD 33688:- SEK om året.

Pengarna går inte till din egen plånbok, pengarna går inte till att hjälpa svältande barn i Afrika, de ska gå till överbelånade svenska white trash (och indirekt till bankerna) som frivilligt valt att leva över sina tillgångar. Det är så synd om dem att de som sparar pengar måste ge dem mer pengar så att de kan bo i sin villa som de egentligen inte har råd att bo i. Vi måste också göra detta för att göda bankerna med större vinster och öka deras potentiella boskuldslavmarknad, ju fler som är kreditvärdriga ju fler kan lockas till att låna luftpengar av bankerna.

Högsta prioritet i Sverige verkar vara storbankerna och deras överbelånade kunder. När det inte gick riktigt som FI, Riksbanken och politikerna hade tänkt, ja då kommer de kräva dig på ännu mer pengar, trots att du själv aldrig lånade några pengar. Skapa problemet, försök sedan reglera/fixa det, när det inte gick som tänkt kräv att någon annan betalar.

https://i2.wp.com/jonjayray.googlepages.com/socialism.gif

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s