‘The coming bull market in mining shares’

Det är den här typen av information som ingen verkar bry sig om när gruvaktierna är lågt värderade eftersom låga värderingar inte är något som intresserar småsparare. Jag gillar lågt värderade saker, bla aktier, därför är den här intervjun med Doug Casey intressant, den handlar om hur han tror att priset gruvaktier kommer utvecklas:

Annonser

2 reaktioner på ”‘The coming bull market in mining shares’

  1. Med tanke på dougs usla facit vad gäller placeringar de senaste 5 åren så är det berättigat att inte lyssna på karln.

  2. Vet knappt någon av de som förutsåg uppgången från 2001 till 2011 (Doug Casey, James Turk, John Embry, Eric Sprott, Bill Murphy mfl) som lyckats förutspå raset 2012 – 2013. Kanske kan bero på att nedgången inte verkat ha någon koppling till bolagens underliggande värden, bolag som ökar sina tillgångar men rasar 95% med oförändrat guldpris, hur ska man kunna se något sådant i förväg?

    Det är just därför jag fortsätter lyssna på de få som rekommenderade guldaktier 2001 (varefter indexet steg 1000%), även om de missade raset är det de som kan sektorn bäst.

    Aktierna kan rasa 95% utan anledning, de kan stiga 1000% utan anledning, rörelserna är minst sagt märkliga och min poäng är att varje gång de rasat 95% är ingen intresserat och kallar personer som Casey och Turk för pumpare, och när de stigit 1000% avgudar småspararen dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s