Teknisk analys: Guldpriset testar viktig nivå nästa vecka

MA30 (glidande medelvärde för 30 veckor) visade sig vara basen för uppgången från 2008 till 2011, efter att nivån bröts december 2008 höll priset sig över den i tre år och studsade varje gång den nåddes upp igen, se här:

scgold5

I december 2011 bröts nivån för första gången och det var efter det som guldprisets uppgång avtog för att senare rasa. Efter att guldpriset började rasa i februari i år har priset legat under MA30 och har inte orkat ta sig över nivån sedan dess:

scgold

Efter förra veckans starka stängning ser det nu dock ut som att guldpriset kommer testa nivån igen (vid $1361/oz, som aldrig nåddes förra veckan) och med tanke på hur det såg ut 2008 bevakar jag den nivån noga eftersom det kan vara starten på en ny uppgångsfas. Om priset skulle vända ner igen så är det ett tecken på att guldprisets fallande trend fortsätter.

Annonser

6 reaktioner på ”Teknisk analys: Guldpriset testar viktig nivå nästa vecka

  1. Hur många ska guldpriset behöva vända exakt vid MA350 innan folk förstår att detta är en nivå som algoritmerna är inställda på? Det är datorer som styr guldpriset, 100% riggad, fake.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s