Förhoppningsvis inte propaganda

The Feds Are Ready To Sell $25 Million of Bitcoin Seized From The Silk Road

Precis som på guldmarknaden uppstår detta fenomen där de stora säljarna går ut i förväg och annonserar när de tänker sälja och hur mycket de tänker sälja för att kunna få sämsta tänkbara pris. Det är med stor sannolikhet bara skrämselpropaganda men det finns ju även chans att de verkligen tänker dumpa massa Bitcoins vilket kommer skapa utmärkta köplägen (för de som tror på Bitcoin).

Samtidigt, perfekt synkat droppar Jim Rickards nya kommenterar om Bitcoin:

jimrickards

Jag hoppas han har rätt, en stort prisras till följd av en bubbla är precis vad som behövs för att kunna köpa mer Bitcoins till bra priser. Men känns det verkligen som en bubbla? Jag känner bara några få som äger bitcoins och de flesta jag pratat med förstår inte bitcoin överhuvudtaget, lika lite som de förstår eller bryr sig om hur nuvarande penningsystem fungerar.

Mer sannolikt är att priset höjts av de som vill kontrollera priset, dessa är stora nog att höja ett marknadsvärde till $10 miljarder från några miljoner på 12 månader. Det är samma snubbar som dikterar guldpriset varje dag och det är samma snubbar som kontrollerar vårt parasitära banksystem där några få storbanker skapar biljontals dollar, pund, euro, sek m.m hur tomma intet.

Det är oklart hur stor del av Bitcoinmarknaden de kontrollerar, men genom stölden av Silk Roads Bitcoins kan de säkerligen sänka BTC-priset en hel del OM DE VILL och OM DE LYCKATS FÅ TAG I NYCKELN, vilket är långt ifrån säkert. Garanterat är dock att de kommer använda dessa Silk Road Bitcoins för att skrämma Bitcoin-ägare, precis som guldkartellen skrämmer guldägare genom att annonsera centralbanksförsäljningar i förväg.

Annonser

11 reaktioner på ”Förhoppningsvis inte propaganda

 1. Dave ……nån gång måste de stora banksterna tappat greppet ? Hur skulle detta kunna ske ?
  Man blir lite fundersam i mellanåt om ska lagra mer fysiskt silver och guld. Man vill inte sitta på detta 5 – 10 år om man börjar närmar sig 60 bast …..

  • Det sker den dag vi slutar använda deras pengar, deras makt utgår från kontosiffrorna de skapar och lånar ut, de har ett värde eftersom vi accepterar dem som betalning, samt att staten tvingar oss att betala 70% av våra inkomster i denna form av pengar. Slutar vi använda dessa pengar kommer deras värde kollapsa. Bitcoin kan utan problem orsaka en sådan kollaps. Tar du din lön i Bitcoin och handlar maten du äter i Bitcoin så kringgår du Svenska kronor till stor del, gör många svenskar detta kommer kronan rasa i värde och hela bankernas inkomstkälla: skapandet av svenska kronor ur intet att kollapsa.

   De som förlitar sig till svenska kronor, eller annan bankvaluta kommer förlora stort när denna process tar fart.

  • Vad är poängen? Bankerna förfalskar hundratals miljoner svenska kronor varje dag, de är terroristerna, inte personer som använder virtuella valutor. Bankerna vill kalla alla som inte använder deras förfalskade pengar för terrorister.

   När ska finansinspektionen inspektera bankernas falskmyntning? De har haft 50 år på sig, de har inte gjort något åt saken ännnu och kommer aldrig göra det.

   • ”När ska finansinspektionen inspektera bankernas falskmyntning?”

    Touché

    Exchange Finans stängs ner. Är väl bara en tidsfråga innan Forex går samma öde till mötes. Bitcoin? Kanske kan teleoperatörerna blockera (vet inte om det är tekniskt möjligt)? Det skulle dock inte förvåna mig om sådana hemskheter som Bitcoin förbjuds dock. Terrorism (jmfr Exchange), den svarta och kriminella ekonomin är exempel på vad Bitcoin gynnar …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s