Dags att plocka in Golden Goliath i portföljen?

Som Bara-bra redan påpekat är Golden Goliath intressant ur ett tekniskt perspektiv eftersom det finns så lång historik att gå på. Här är grafen som sträcker sig hela vägen tillbaka till år 2000:

gng

Upprepar sig mönstret, vilket det utan tvekan kan göra baserat på underliggande fundamenta (bolaget sitter på väldigt värdefull mark i kanske det just nu hetaste området i Mexiko för guld exploration) så kommer kursen på nytt nå 70 cent, taket i trading rangen. Om kursen skulle ta sig över 70 cent ser det überbullish ut tekniskt, då skulle ett liknande scenario som det i Atac Resources kunna inträffa:

atc

Atac gick från att bryta taket vid 50 cent till över 9 cad på mindre än två år. Om Golden Goliath gör ett fynd likt Fresnillos nya fynd Orisyvo på 10 moz guld (hittills) är detta inte på något vis ett omöjligt scenario, men det är ett stort OM. Golden Goliath har definitivt potentialen att ge brutal kursutveckling, i värsta fall, om bolaget inte träffar något kommande år är åtminstone taket i trading rangen vid 70 cent nåbart med nuvarande portfölj av områden i Mexico.

Golden Goliath är perfekt krydda i portföljen om man plockar in den vid rätt tillfälle, detta kan vara ett sådant. Mer om bolaget här: Fact Sheet January 2014

Annonser

2 reaktioner på ”Dags att plocka in Golden Goliath i portföljen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s