Normal dipp i Bitcoinpriset, intresset lågt som vanligt

Uppdaterad graf: bitcoinlong

Som kan ses i grafen är detta en stark bull market, inte en sprucken bubbla, att något som stigit flera tusen procent faller tillbaka är helt normalt, men tyvärr fungerar denna marknad precis som aktiemarknaden, småsparare tror att priset perfekt reflekterar fundamenta så om priset faller är de inte intresserade (BUBBLAN HAR SPRUCKIT!!?!), om priset stiger är det mycket intresserade.

Priset styrs inte av fundamenta, priset styrs precis som alla andra marknader av de som skapar pengar genom falskmyntning. För att vinna mot prisdiktatorerna som styr Bitcoin, Guld, Silver osv måste man köpa när de sänker priset. Bitcoins fundamenta har inte förändrats något sedan pristoppen på $1100/btc, det är mycket smartare att köpa nu än då (förutsatt att man tror på högre priser på sikt).

OBS att jag trots dippen inte är säker på att Bitcoins marknadsvärde ännu reflekterar underliggande fundamenta som jag personligen tror ligger vid ca $50/btc, men det är inget som säger priset någonsin faller tillbaka dit. En strategi som kan visa sig framgångsrik är att köpa i omgångar över en längre period efter en pristopp.

Mer info här:

Jag vågar bara köpa bitcoins om priset kollapsar igen
Kriget mot guld övergår snart i ett krig mot bitcoin?
Bitcoin TA: Tänkbar prisutveckling

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s