Varför allt detta fokus på Ryssland

“Mankind is now politically awakened and stirring,” – Brzezinski

Dagligen bombas de som läser gammelmedia med negativt vinklade nyheter om Ryssland, framförallt Putin som numera jämförs med Hitler. Varför vill gammelmedia bygga upp detta hat mot Ryssland? Varför just nu?

Kan det vara så att pengar-ur-intet-bankirerna inte gillar trenden i väst där allt fler nu inser att banker faktiskt skapar pengar ur intet m.m, att detta är ren stöld som gjort att skulderna skenat till absurda nivåer. Detta är vad en av bankirernas absolut högst uppsatta strateg, psykopaten Zbigniew Brzeziński hade att säga om saken:

Det är uppenbart att den verkliga fienden som hotar oss är och har varit de som tillåts skapa pengar ur intet, de som har lyckats få stater att klassa denna stöld som laglig, tillåten. Falskmyntning som endast är laglig för några få storbanker som tjänar flera hundra miljarder på att inte skapa något annat än skulder.

Så varför inte skapa en låtsas-fiende så att fokus kan dras från det viktiga till något annat än bankirernas stöldsystem. Att provocera Ryssland via Ukraina har varit en plan sedan länge, något som Lincoln skrev om nyligen: Det som utspelas i Ukraina var planerat redan 1997

En annan viktig trend som eliten vill dra fokus från är informationskriget. Elitens kontroll över propagandaflödet har kollapsat och Rysk media krossar dem, receptet är att rapportera mer sanning än propaganda och folk kommer frivilligt börja lyssna, survival of the fittest. Russia Today har senaste åren rapporterat nyheter som tagit fem år för gammelmedia att rapportera, när gammelmedia rapporterar något så är det gamla nyheter.

När bankirerna inte längre kan styra propagandaflödet är de illa ute, hela deras pengar-ur-intet-maskin kommer att fortsätta uppmärksammas kommande år och det är bara en tidsfråga innan detta system dör. Allt Ryssarna behöver göra är att fortsätta sprida sanningen om banksystemet och politisk korruption i väst.

Det fanns en anledning till att de kunde starta ett krig mot män i grottor utan ström på andra sidan jorden för femton år sedan och det var den då ohotade propagandamaskinen som kunde övertyga vem som helst om vad som helst, den tiden är över, kommer de lyckas starta ett krig mot Ryssland den här gången?

 

Annonser

7 reaktioner på ”Varför allt detta fokus på Ryssland

  1. Bloggarna(Cornu mfl) och kommentatorsfälten är proppfulla med hycklare som gapar högljutt mot Ryssland och Putin, och sväljer allt de västerländska medierna kommer med. Samma högljudda skara var dödstyst när USA och dess allierade ”spred demokrati och frihet” i områden som Balkan, Afghanistan/Pakistan och Nordafrika.

    En positiv sak har kommit ur den konflikten, och det är att väst (och alla nyttiga idioter i media och bloggar) tydligt visat sitt hyckleri.

    • Skillnaden verkar vara att Ryssland inte bombar sönder länder för att skydda intressen, de använder militär i syfte att skydda invånare, precis som de gjorde i Georgien 2008. När USA skyddar sina intressen (opium, metaller, olja, pipeline-intressen m.m) så brukar de bomba sönder länder helt, t.ex Irak, Lybien, Vietnam, Afganistan och nyligen indirekt Syrien. Deras allierade, Isreal gjorde detsamma i Libanon för några år sedan.

  2. Rysshatet är verkligen extremt i Sverige. Enligt lunchbordsdiskussionerna är Putin djävulen själv, gubbkepsbärande miljöpartister och bankväldesförsvarande mainstreamnymoderater är eniga i sitt hat och tycker att väst skall sätta in kärnvapen. Det är otäckt. Propagandan är mycket effektiv och hatet är genuint. Det är förberedelser för krig vi ser och hör…

    • I Sverige verkar man hata Ryssland och Putin, men man älskar Rysslands olja och gas. Vi i Sverige borde passa oss eftersom vi har inget att vinna på att hamna i konflikt med Ryssland, men vi har väldigt mycket att förlora. Om Ryssland väljer att helt plötsligt sluta leverera gas och olja till Sverige, så skulle Sverige snabbt stanna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s