Har du förmåga att tänka logiskt? Test

Kollapsade WTC 7 pga 1.) en kontrollerad byggnadsrivning, eller 2.) kollapsade byggnaden för att det brann i en möbel på en våning?

Om du svarar nr 1, var det isf män i grottor på andra sidan jorden utan ström som riggade hela WTC 7 långt för 9/11?

Annonser

11 reaktioner på ”Har du förmåga att tänka logiskt? Test

 1. Vafalls?! Ifrågasätter du den officiella sanningen?

  Googla lite på Larry Silverstein och hans samröre med CIA, om hur staden New York sålde WTC till honom och om hur han tecknade en gigantisk försäkring strax innan grottmännisko-kaparna utförde sitt trolleritrick.

  WTC7 innehöll väldigt passande nog stora mängder arkiverat (hemligstämplat) material, bla om var alla pengar Rumsfeld sade sig inte veta var de tagit vägen.

  Liknande hemligstämplat material blev utplånat av ”flygplanet” som träffade Pentagon. What are the odds, att missilen.. ursäkta, flygplanet, träffade just pentagons arkivavdelning.
  Inga flygplansdelar, inga kroppar, ingenting. Inte ens motordelar, som är byggda av titanium och således INTE KAN SMÄLTA!! Väldigt passande att komprometterande material bara försvinner. Material som säkerligen avslöjade CIAs vidriga förehavanden och dess finansiering.

  Lite kul är det när man ser CNN-svinen i ett klipp rapportera om att WTC 7 rasat innan den faktiskt rasade. Hon var för snabb att läsa innantill, den lilla slynan!

  • Hela den officiella påhittade 9/11-teorin är ett stort logiktest, WTC 7 är den mest enkla delen, de som inte klarar av att klura ut vad som hände på riktigt där har inte jättegoda förståndsgåvor.

   Men du, på tal om plan med material av titanium som försvann helt, grottmannens pass gjort av plast och papper klarade sig oskatt:

   😀

   • Oberoende arkitekter och ingenjörer fanns starka bvis på sprängmedlet Thermit som kan smälta stål och glas. Passet lyckades Thermiten dock inte smälta. Enda förklaringen måste vara att det var Supermans pass.

    Fö hittade Jutta Rabe starka bevis på att rester liknande medel hittats på Estonia-skrovet, och det är därför hon nu är efterlyst av korrupta svenska politiker och rättväsende. Men det är en annan historia som säkerligen inte har nån koppling till samma elit som lämnat sina vidriga spår över hela planeten.

    • Var nog så att grottmannen som styrde planet öppnade fönstret på planet och kastade ut sitt pass precis innan planet träffade byggnaden, passat hamnade oskatt på marken några kvarter bort där en FBI agent stod av en ren tillfällighet och plockade upp passet, detta kunde sedan direkt kopplas till piloten.

    • Det var tänkt att Grottmannen, aka piloten, skulle kasta ned sitt pass till de glada Mossadagenterna som var fullt upptagna med att filma händelsen och fira och tända glädjeljus när de såg planen flyga in i tornen. De hade parkettplats och var utom sig av glädje när det hände.

     Om man inte visste bättre skulle man tro att Mossad (likt prina Bandar) hade förhandsinformatiom om att nåt skulle ske… Att agenterna sen satt i en israelisk tv-show och skröt om deras oootroliga timing och vilken tur att de bara ”råkade” befinna sig på rätt plats, rätt tid och dessutom filma händeösen, borde ha fått någon att ifrågasätta Mossads inblandning, men needå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s