Känner du att de svenska politikerna representerar dig

1.) när de systematiskt skyfflar över mer och mer makt till Bryssel?

2.) när de tar 60-70% av din inkomst varje år?

3.) när de låter alla storföretag nolltaxera genom skattebefriade stiftelser (Wallenberg) eller skattplanering?

4.) när de låter ca fem svenska storbanker att lagligt falskmynta hundratals miljoner kronor varje dag?

5.) när de låter EU ändra svensk grundlag så att Riksbanken inte längre har rätt att köpa svensk statsskuld, så att vi när bostadsbubblan spricker måste låna av ECB & IMF, alternativt införa enorma åtstramningsprogram Grekland-style.

Maastrichtfördraget artikel 104(1) och senare Lissabonfördraget förbjuder svenska staten och svenska kommuner att låna pengar från Riksbanken

4.) när de spenderar miljarder kronor varje år på att övervaka dig, eftersom du, enligt dem kan vara en potentiell terrorist.

5.) när de medvetet låtit storbankerna ta över det svenska betalningssystemet hos Riksbanken i ett monopol.

6.) när de tvingar in dig i ett pensionsystem som äter upp en stor del av hela din pension i avgifter: Avgifter äter upp en stor del av pensionen, Kan kosta uppåt 500 000 kr.

7.) när de krighetsar/gör ‘oss’ ovänner med grannländer som förser oss med billiga energikällor (t.ex Ryssland).

8.) när de stödjer länder med trupper och pengar som bombar sönder länder utan uppenbar anledning (bortsätt från storbolagens intressen för råvarutillgångar m.m i dessa länder).

9.) när de hänger på privata, stängda möten (t.ex Bilderberg) utan insyn med de absolut rikaste i världen varje år.

Jag utgår från att majoriteten av de som röstat förra valet känner sig representerade då det är ni som valt in dessa politiker. Kan du som känner dig representerad av politikerna som styr motivera varför punkterna ovan är bra för Sverige eller varför du trots punkterna ovan valde att rösta på det parti du gjorde.

Annonser

4 reaktioner på ”Känner du att de svenska politikerna representerar dig

 1. Enkelt, röstar inte jag ökar risken (om än marginellt) att främlingsfientliga partier plockar platser i parlamentet. Bättre anledning kan jag inte komma på. Så det går att rösta och det kan t.o.m vara bra att rösta även om man som jag är emot mycket (men inte allt) av vad EU står för o innebär.

  • ”Enkelt, röstar inte jag ökar risken (om än marginellt) att främlingsfientliga partier plockar platser i parlamentet.”

   Den meningen visar väldigt bra hur indoktrinerat svenska folket är. Den okontrollerade invandringen är ett stort problem och slukar gigantiska resurser, men får absolut inte ifrågasättas av PK-etablissemanget. Genom att folk reagerar så instinktivt och ryggradsmässigt som M gör bidrar de därför till eländet.

   Vad tror ni att S och MP kommer att göra när de tar över makten i höst? Höja skatterna och ta in ännu fler ingenjörer och vetenskapsmän från Soamalia och Afghanistan är min inte så vilda gissning.
   Vem får betala? M mfl.

   Man är inte rasist om man vill minska den ohejdade invandringen. I ett ”fritt och demokratiskt” samhälle (sarc) måste alla slags frågor kunna debatteras och diskuteras. Tar man inte tag i problemen kommer det att leda till ännu värre bekymmer längre fram.

 2. Nej, jag känner mig inte representerad, varken i EU-parlamentet eller i Riksdagen.

  Tack vare SD har jag fått ett bättre alternativ till att inte gå och rösta. Jag hoppas att de blir så stora i Riksdagen att S och M blir tvingade att regera tillsammans så att svenska folket inser att de är gjorda av exakt samma skrot och korn i alla avgörande frågor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s