Sanningen om Jim Rickards sprider sig

Alla som promotar total centralisering av makt bör misstänkas för att vara elitens nickedockor. Jim Rickards är en av dem, han promotar SDRs som en ny världsvaluta i i princip varje intervju han gör, SDRs skapar ett nytt centralt clearingsystem, ‘central-bank-style’ där endast elitens storbanker har tillgång till konton och därmed har ensamrätt på att skapa alla pengar (precis som nuvarande system fast mer centraliserat). Enligt Rickards finns det inga andra alternativ, det finns bara ett alternativ, ‘vi måste ge storbankerna total makt’. Det är budskapet som eliten vill ska spridas.

Samtidigt kallar han totalt decentraliserade alternativ som Bitcoin för ”the most absurd thing I’ve ever seen”. Hä hääää. Men som tur är börjar allt fler vakna och inse att Jim Rickards sprider propaganda. Här t.ex är en ny artikel hos silverdoctors.com om Jim Rickards bakgrund och vad ‘hans mål’ är (hans arbetsgivares mål): This is Why Rickards is Wrong | SilverDoctors.com

James Rickards has been quite vocal in his view that the price of gold is headed much higher.  Yet, in the same breath he aggressively promotes the  idea of using the IMF SDR to replace the dollar as the world’s reserve currency.

There’s two reasons for this.  First, if you study Rickard’s background going all the way back to his role in the Iran hostage crisis, you’ll see that he’s been lifetime “front man” for the most powerful interest groups that control this country behind the scenes.

First and foremost he’s a front-man for the Pentagon. I’ve been told separately, independently from two different sources that the elite insiders in the Department of Defense know that the demise of the dollar is inevitable…. and that there’s nothing that can be done to prevent it.….

och:

I would suggest that anyone who wants to see the issues clearly should place a little less “faith” in the information being disseminated by people like Jim Rickards.  I would also suggest that the  unwillingness of Russia/China to cooperate with the U.S. on the matter of the U.S. dollar is the reason recent military aggression by the U.S. toward Russia and China…

Annonser

16 reaktioner på ”Sanningen om Jim Rickards sprider sig

 1. ”Alla som promotar total centralisering av makt bör misstänkas för att vara elitens nickedockor.”

  Det håller jag fullkomligt med om. Jag är övertygad om att målet är en regering och en centralbank. Varje ekonomisk kris utnyttjas för, alternativt har som syfte att, centralisera makt.

  Frågan jag ställer mig är, vilken tillgång är bästa skydd mot nästa kris?

  Statsskuldsväxlar eller guld?

 2. Den som läst rickards böcker vet att han inte promotar sdr som världsvaluta. Det han säger är att sdr sannolikt är vad som kommer efter dollarn. Det är stor skillnad vill jag säga.

  • Ja han har säkert vävt in det på något fint sätt, istället för att ta upp det faktum att det centraliserar makten ännu mer till bankirerna så målar han väl upp SDRs som vår räddning, det är för vårt eget bästa.

 3. Back from vaccation, bitchez!

  Rickards är, precis som Dave säger, en vidrig typ!
  Att han jobbar åt Pentagon med ekonomisk krigföring säger egentligen allt.
  Endast det faktum att han förnekar amerikanska statens kännedom om att 911 skulle ske räcker för att visa var han står.
  Han kastade vidare skulden på TALIBANER I GROTTOR som skulle ha blankat amerikanska flygbolag innan 911… ehhh?

  Han är en front-man för The Tribe (de mosaiska trollkarlarna på Wall Street som tror de utför ”Gods Job”) och bör helt negligeras. Hans uppgift är att mata fåren med små obetydliga sanningar för att de ska sluka all skit och desinformation som finns inuti de små sanningarna. Detta är för övrigt en välkänd taktik av NSA/CIA, att ”infiltrera” alternativ-media för att med hjälp av shills sprida lögner och desinformation.

  Nästa person som intervjuar den förbannade lögnaren borde fråga hans åsikt om WTC7 och ”flygplanet” (med de osmältbara motordelarna) som störtade i Pentagon!!

  Bra att Dave uppmärksammar detta.

 4. Han säger inte att sdr är en räddning. Vidare är han inte positiv till sdr som du verkar tro. Han säger att det är ännu en pappersvaluta som kan tryckas. Det han säger är att sdr är det troliga alternativet som kommer väljas efter dollarn. Men det kommer inte lyckas det heller. Stor missuppfattning råder här ser jag. Konspirationsteorier och foliehattänkande tjänar man inget med.

  • Det är möjligt, har varken hört honom ställa sig positiv eller negativ, men fortfarande är SDRs enda lösningen. Enda lösningen eftersom han säger att Feds balansräkning är för stor och att de är bankrutt, både dessa påståenden är direkt felaktiga och jag vet att han själv vet om det. Feds balansräkning kan inte bli för stor, den har ökat konstant i över hundra år, och Fed kan aldrig vara bankrutt eftersom de skapar betalningsmedel ur intet gratis vid behov.

   Jag har redan gått igenom alla felaktigheter, nästan alla teorier som kommer från Rickards är felaktiga och ofta tvärtemot verkligheten. Om du vill att jag ska ta dina teorier om Rickards på allvar får du först bemöta det jag skrivit, från mitt perspektiv är det helt uppenbart att Rickards antingen är elitens springpojke eller två att han är rejält korkad.

 5. Håller med Sc T. Rickards om någon promotar ju guld framför sdr. Det är ju en stor skillnad på att säga vad man tror kommer att hända än vad man tror vore bra för världen/länder/individer. Sedan har han ju haft lika fel om guldpriset som de flesta gold bugs de senaste åren.

 6. JR säger ju att alla borde ha 10-20% guld i sin portfölj. Frågan är om det är ett ärligt menat tips, en medveten lögn eftersom han vet att guldet skall förintas eller kanske bara något han säger för att vinna trovärdighet i våra kretsar och kunna plantera iden om att SDRs inte är så farligt trots allt. Om man nu skall vara extremt konspiratorisk.

  • Att han hyllar en korrupt socialistisk superstat styrd av ljusskygga individer med dunkla motiv och hemliga planer är ju onekligen ett varningstecken.

 7. Erik: Skall guld förintas? Vart har du hört det? Jag har hört JR säga en price target för guld på $8000, Och du hävdar att han säger detta för att han vet att guld ska gå till $0 ?!?

  • Tror jag inte att det skall. Har inte hört något alls. Det jag menade var; tänk om Rickards känner till att figurerna i bakgrunden har en sådan plan och det ingår i planen att låta alla icke systemtroende att köpa ädelmetall för alla sina pengar innan den planerade guldkollapsen?

 8. Figurerna i bakgrunden kan göra vad de vill med guld …, i princip …

  T ex skulle det kunna bli olagligt för privatpersoner att äga guld …

  Det var inte bara i USA det var det på 30-talet …, och framförallt att HANDLA med guld …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s