Utbrott för silver, tre år lång negativ trend är över?

Detta är på veckobasis så silver kan fortfarande stänga under motståndet imorgon, men om det inte gör det så har silverpriset brutit sin negativa trend från toppen 2011. Att denna viktiga tekniska nivå bryts samma dag som fotbolls VM börjar är självklart bara en reeeeeeen tillfällighet, de som säger annat är konspirationsnötter:

silverbreakout

Det faktum att silver är mest översålt någonsin talar för att utbrottet kan resultera i kraftig uppgång på kort tid, vi får se, helt klart värt att bevaka.

Annonser

11 reaktioner på ”Utbrott för silver, tre år lång negativ trend är över?

 1. Nice! Härligt med fotbolls VM och en på pappret underbar match mellan Brasilien-Kroatien. Och vad vore inte skönare än att Silvret bryter upp denna vecka.

  • Att följa mina råd gällande aktieköp har antagligen inte varit så smart senaste tre åren så kan starkt avråda dig från att göra vad jag gör. Men här är vad som ger mest för pengarna (baserat på min egna research) just nu i förhållande till risk:

   Geologix Explorations
   Victoria Gold
   North Country Gold
   IDM Mining (Revolution Resources)
   Allied Nevada

   Kryddförslag:
   Golden Goliath
   Silver Range
   Soltoro

   Har säkert glömt något

 2. Kul att se att du fortsätter driva bloggen med samma engagemang. Alltid en massa matnyttigt här! Man har ju tänkt tanken många gånger sista åren men tänk om denna 3.5 års nedgång äntligen kan få vara över nu då… Har aktier i 5 av bolagen ovan så jag hoppas du har rätt 🙂 Ska göra en extra insättning och köpa mer golden goliath till veckan. Tycker att det är fantastiskt att man kan köpa 100 000 aktier för runt 18k. Förr eller senare kommer Nopalera att borras.Frågan är vem de kommer att dela kakan med. Keep it up Dave!

 3. Jag har fetladdat upp med bull silver x4s , snitt 5,26 missade botten med en dag. Jag skulle fan gråta av glädje om man äntligen kan få ha lite tur igen 🙂 dvs silver mot 25-30 inom ett år!

 4. Vad har fotbolls-VM med utbrottet i silver att göra? Hände samma sak år 2010 när det var fotbolls-VM senaste eller? Det var ju sommaren 2010 som resan till nästan $50 började förra gången..

  • De som styr priset höjer helst priset när fokus är på annat håll (t.ex Fotbolls VM), de sänker priset, skapar stora ras när fokus är på guld. De vill att du ska sälja efter en nedgång och att du ska köpa först efter en uppgång, det är logiskt att det är så det fungerar om priset styrs av en aktör.

 5. Är det någon som har koll på North American Palladium? Har backat något otroligt senaste åren och kollar man senast kvartalsrapporten så ser det väl lovande ut? Hög omsättning och insiders som köper. Högre pris på palladium borde gynna aktiekursen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s