125 miljarder nya påhittade pengar in på bostadsmarknaden

Ny statistik från SCB idag visar att bankerna skapade i snitt 12 miljarder nya kronor per månad, strax under en halv miljard per dag senaste 12 månaderna. Stöld genom utspädning av penningmängden i Sverige i mångmiljardbelopp per månad är vad svenska ekonomin är baserad på, ständigt nytt inflöde av stulen köpkraft på bomarknaden är basen i vårt system och därmed boprisinflation to infinity.

Felallokeringen, den största någonsin växer för varje dag som går och storleken på skulderna till storbankerna blir bara mer och mer absurda, just nu 3,000,000,000,000 kronor (endast bostadslån) och nästan ingen frågar sig, varifrån får bankerna alla pengar? Och hur kan majoriteten helt missa denna falskmyntning när de debatterar bostadspriser? Obegripligt?

Annonser

3 reaktioner på ”125 miljarder nya påhittade pengar in på bostadsmarknaden

  1. Om det nu är så här, finns det då ett konto i bankens balansräkning som heter ”påhittade pengar” eller nåt? Och varför hålla på med simpla saker som bostadsobligationer? Helt onödigt ju, eller?

    • Det är oklart vad exakt det är du efterfrågar, SCB rapporterar hur mycket penningmängden ökade i länken ovan, ca en halv miljard per dag. Håller du inte med SCB om detta?

      Ang bostadsobligationer, sk kapital, dessa skapas av bankerna också ur intet, de är fordringar som bankerna köpte/finansierade genom falskmyntning. Så varför håller bankerna dem? För att de är en del av deras ponzi scheme, en del av deras uppblåsta balansräkningar, det är sedan dessa som blir värdelösa när priser på bostäder faller som du och jag måste köpa av bankerna indirekt genom Riksbanken till fantasipriser trots att de är värdelösa, dvs QE.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s