Så där ja, nu är de där farliga pengaskaparna fast!

För vi kan ju inte ha ett system där vissa kan skapa pengar ur intet, det är ju olagligt, penningförfalskning! Vilken tur att skattefinansierade secret service jagar personer som sysslar med att förfalska pengar, för nu är dem fast, de där farliga pengaskaparna.

The US says it finally busted the gang behind the most convincing counterfeit dollars in the world

Last week’s indictment of the alleged ringleaders of one of the most successful counterfeiting operations in US history offers a rare window into the US Secret Service’s far-reaching efforts to combat counterfeit currency.

Det du ska ta med dig från denna artikel, kontentan är att när privatpersoner skapar pengar så är det farligt. När storbankirer, som t.ex i Sverige skapar en halv miljard nya kronor varje dag gör det så är det något bra, något vi behöver.

En alternativ teori är att dessa personer som skapade pengar ur intet konkurrerade med storbankernas systematiska falskmyntningsmaskiner. Konkurrens är ej tillåten och det är statens uppgift att hålla borta ev konkurrens om den skulle dyka upp genom sitt våldsmonopol. Bankirerna styr alltså, men denna teori är bara en absurd konspirationsteori, go back to sleep.

Annonser

En reaktion på ”Så där ja, nu är de där farliga pengaskaparna fast!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s