Bästa sammanfattningen om Kina jag sett

Länkade videoklippet i förra inlägget, men är kommer en inbäddning av det i enskilt inlägg. Informationen sammanfattar bra varför jag inte litar på någon data som kommer från det landet överhuvudtaget, särskilt inte den sk guldimporten. Btw, min gissning är att hela den Kinesiska inhemska produktionen av guld köps av västerländska intressen. Här är klippet:

Annonser

6 reaktioner på ”Bästa sammanfattningen om Kina jag sett

 1. Jag lyssnade på klippet i förrgår och förstår inte riktig hur du kan dra slutsatsen att Kina säljer sitt (inhemskt producerande) guld.
  Det Corbett så briljant förklarar är länkarna mellan Mao och de mosaiska bankirerna och deras önskan att skapa ett nytt Bolshevik-Kina. Kina kommer definitivt vara en hörnsten i NWO men dessförinnan kommer de att ta itu med de mosaiska oligarkerna och deras hundar precis som Putin gjorde, och av den anledningen hamstrar de guld.

  Bankirerna hatar Putin och det ryska folket dels pga att de vill vara självständiga men framförallt pga av Putin bröt överenskommelsen mellan bankirerna och kommunisterna. Ryssland fick bli ”fritt” från kommunismen om oligarkerna (på uppdrag av Rothschild, Rockefeller, Warburg, Kuhn & Loeb) fick plundra landet. Jeltsin tillät detta men Putin satte stopp för det, därav den hemska demonisering och framförallt militära omringning av Nato vi ser nu.

  Det var aldrig Regan och Gotbatjov som fick Sovjet att falla utan det var city of London och dess ägare som regisserade händelseförloppet i detalj. Det var en ytterst noga planerad nedmontering och oligarkerna stod beredda att ta över de viktigaste bolagen och som utgjorde ryggraden i sovetimperiet. Läs följande artikel för mer detaljer:
  http://www.storyleak.com/putin-defies-the-west-leads-brics-alliance-away-from-nwo-reservation/

  Kina kommer dock göra samma sak och det vet bankirerna om. Det är därför USA omringat Kina med 80% av sin flotta och sina militärbaser på Phillipinerna, Japan, Vietnam och på andra orter. Håller Kina inte sin del av avtalet (som Corbett så väl beskriver) så kommer krig bryta ut. Bankirerna, likt parasiter, levde på och plundrade Weimar, Ryssland, USA och nu siktar de nu sig på den nya värden Kina. USA är helt förbrukat kommer att användas som en språngbräda för vidare parasiterande. av bankirerna. Kineserna är dock inte dumma och vet mycket väl vilka parasiterna är och vad de åstadkommit genom tiderna. De kommer att vända sig emot bankirerna och vet att det enda som biter mot dessa är skapandet av en guldbaserad reservvaluta som är som kryptonit för bankirerna. Men Kina spelar med så länge det ligger i deras intresse.

  • Jag tänker så att om Kinesiska staten styrs och finansieras från väst senaste 50-100 åren så har antagligen finansiärerna sett till att köpa upp allt deras guld. Om så inte vore fallet hade Kina smutskastats lika mycket som Ryssland. Ingen Kines kan vad jag vet verifiera vem som är den verkliga köparen av Kinas inhemska produktion. Ryssland är det enda landet i världen just nu som verkligen hotar guldkartellen, resten är puppets som inte kommer göra någon skillnad imo.

   En annan grej som visar att Kina styrs från väst är hur dess centralbank agerar, den likt BOJ håller just nu på att skapa en massiv kreditbubbla som är till för att skapa den kris som behövs för att införa världsvalutan SDR när bubblan väl spricker. Detta är inte någon konspirationsteori, det är vad Richard Werners research visar.

   ”deras (de som styr centralbankerna) logik implicerar att det yttersta målet är att förena blocken och skapa en global valutaunion. En gemensam valuta för hela världen, opererad av en gemensam centralbank, skulle bli höjden av makt för Mammons furstar. Europeerna kan inte vägra att komma med – de har redan gett upp sina lokala valutor. Man kommer också att kunna övertala asiaterna att ansluta sig. Men att övertyga de alltid så frihetsälskande amerikanerna behövs det kanske en större kris………” – Richard Werner, Mammons furstar

   Eftersom de inte kontrollerar Ryska banksystemet kan de inte skapa den kreditbubbla där som de behöver för att sätta landet i evig skuld till IMF. Ryssland är det stora problemet för de som vill uppnå total maktcentralisering.

   • Jag har svårt att tro att de så lättvindigt säljer vidare sitt guld till väst. Men å andra sidan borde det inte förvåna någon om de slutit ett avtal om att väst skulle bygga upp landet mot att Kina i gengäld slussar vidare allt guld till bankirerna. Inget ör ju gratis.
    De globala företagen inte bara investerade hejdlöst i Kina men lämnade även över alla sina patent, som Corbett förklarade. Alla med en hjärncell kunde se åt vilket håll utvecklingen skulle gå när de storföretagen avindustrialiserade USA för att investera hejdlöst i Kina. Det är just denna utveckling som jag skrev om: att bankirerna a.k.a parasiterna hittar en ny värd att parasitera på.

    Det som talar lite emot teorin om att väst köper allt guld från Kina är alla de tomma valven hos FED och BoE. Hade de verkligen haft så mycket guld så hade Tyskland fått tillbaka sitt guld och comex faktiskt kunnat leverera? För att inte tala om invaderandet av Mali och andra guldrika afrikanska nationer (som av en ren händelse också drabbats av ebola).

    Jag tror till syvende och sist att kineserna nog har en egen agenda och, likt Putin och hans närmsta krets, att patriotiska kineser inte kommer att tillåta att Kina återigen hamnar under utländskt slaveri, som under opiumkrigen. Med tanke på den vansinniga kreditbubblan som blåsts upp så avser kanske eliten i Kina att befolkningen hamnar i ett annat slaveri, skuldslaveriet, för att hålla befolkningen under kontroll.

    • @P Jag menar alltså inte att det är andra centralbanker som köper guldet, utan snarare att aktörer som Rothschild köper det med Kina som proxy. Imo har kinesiska folket minst lika dålig förståelse av landets guld och var det finns som svenska folket. Siffrorna om hur mycket guld Kinesiska staten har kan vara minst lika påhittade som västerländska centralbankers guld. Då ingen kan verifiera vem som äger var eller var det finns måste alla siffror tas med en nypa salt.

     ‘eliten i Kina’

     Det finns ingen elit i Kina, landet styrs av de som skapar landets penningmängd och det sköts garanterat inte av inhemskt ägda banker, imo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s