Ny blogg/nyhetssida uppe

Här går det undan. Nya hemsidan som jag skrev om i förra inlägget är online: http://guldaktier.se/

Den nya designen är extremt flexibel, går att göra väldigt mycket med den, så kom med förslag om det är något som inte ser så bra ut. Bortsett från ‘PM-portföljen’ i menysystemet går det efter kategorier där alla inlägg märks efter deras taggar. Tanken är att det ska komma in sub-menyer för t.ex guldaktier med enskilda bolag så att det enkelt går att överblicka allt som skrivits om dem.

Stora skillnaden från wordpress designen på den här sidan (dave1bs) är att startsidan visar inläggen på ett annat sätt, nya inlägg hamnar lite längre ner och det visas endast några rader av dem så man måste klicka på dem för att läsa hela.

Annonser

3 reaktioner på ”Ny blogg/nyhetssida uppe

  1. Låter som ett riktigt bra domännamn, speciellt om bullmarket i guld tar fart igen. Jag ser gärna graferna för silver, koppar och HUI nedanför guldet precis som på denna sida. Ska bli spännande att följa denna sida!

    • Ska försöka hitta fungerande grafer för dem, guld var den enda som funkade hittills, letade lite igår men hittade ej något. Säg till om ni vet var sådana finns. För att se hur designen kan se ut se orginal här: http://thegossip.wpengine.com/

      Notera att den är grym på att hantera större mängder material, vilket nuvarande tema är värdelöst på. Kommer sannolikt se bättre ut framöver när jag fått hjälp att editera temat, under konstruktion fortfarande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s