Svensk asylpolitik är tvångslagstiftning

Marknadsliberalen

Nu när inflödet av bidragsinvandrare från den muslimska delen av tredje världen nått rekordnivåer med just nu nära 1000 per dag (alla som kan multiplicera 1000 med 365 kan räkna ut vilken årstakt det innebär) har pressen på Migrationsverket att ordna boende åt asylsökande ökat. Då akut bostadsbrist redan existerande så har diverse nödlösningar fått användas.

Som lösning på medellång sikt har från de rödgröna föreslagits en tvångslagstiftning för att alla kommuner ska tvingas ordna fram någon form av boende. Tidigare var både alliansen och SD emot det, men då Folkpartiet antiliberalerna svängt i frågan finns nu riksdagsmajoritet för en tvångslagstiftning mot kommunerna.

Detta är dock trots den omfattande debatt det väckt inte en särskilt viktig fråga. Detta särskilt då som de kommuner som påtvingas mottagande kommer ekonomiskt kompenseras av staten.

Vad som är intressant är däremot är att hela systemet med bidragsfinansierad asylinvandring är en tvångslagstiftning mot svenska folket…

View original post 59 fler ord

Annonser

2 reaktioner på ”Svensk asylpolitik är tvångslagstiftning

  1. Menar du att Syrien är 3e-världen? De är lika utvecklade som Europa. Flyktingarna som kommer hit från Syrien är högutbildade i många fall.

  2. ”Syrien är inte ett land med stark utbildningsväsende ens jämfört med övriga mellanöstern. Enligt världsbankens statistik hade endast 4 procent av Syrier högskoleutbildning innan kriget utbröt. Naturligtvis tenderar de högutbildade att flytta mer, men denna överrepresentation räcker knappast till för att 37 procent av Syrier som kommer till Sverige ska vara ”högskoleutbildade” som SVT lurade i sina tittare.”

    ”Endast 6 procent av flyktingar har fick riktiga jobb ett halvår efter att ha lämnat Arbetsförmedlingens långa etableringsuppdrag. Trots all retorik om välbildade nyanlända starkt eftertraktade på arbetsmarknaden får 94 procent inte riktiga jobb, samma andel som ett par år sen.”

    Vill du veta mer gå gärna in på http://www.tino.us

    Sedan kan vi se hur långt dina argument räcker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s